Polepitev vozil

Avto nalepke so najboljša reklama za vaše podjetje

Kot podjetnik gotovo veste, kako pomembno je, da svoj posel oglašujete in koliko strank vam bo to prineslo. Oglašujete seveda lahko na mnogo različnih načinkov – koliko, je odvisno samo od tega, do kam sega vaša domišljija, v podjetju Mediafol grafika pa poleg mnogih drugih storitev izvajamo tudi  polepitev vozil višjega razreda.

Polepitev vozil v podjetju Mediafol izvajamo že precej dolgo in naše storitve so enostavno najboljše med vso konkurenco.

 

Zakaj ravno polepitev vozil?

Polepitev vozil je zelo poceni in zelo učinkovit način, da vest o svoji dejavnosti razširite na večje območje, brez da bi za to potrebovali veliko število oglasov. Če reklamo za svoj posel namestite na vaše vozilo, boste svojo dejavnost oglaševali povsod, kjer se bo nahajalo vaše vozilo.

Oglejte si nekaj primerov polepitve.

 

Polepitev vozil za oglaševanje

Nalepke so gotovo idealen način, da svojemu vozilu date še dodatno estetsko vrednost, vendar se o naši ponudbi resnično splača premisliti tudi, če želite nekaj narediti na oglaševanju svojega posla. Oglaševanje je najbolj gotov način, da v svoje podjetje venomer privabljate nove in nove stranke, oglaševanje s pomočjo avto nalepke pa je definitivno ena izmed najcenejših oglaševalskih potez, s katerimi boste ljudi lahko seznanjali s tem, s čimer se ukvarjate.

Avto nalepke, ki jih boste kupili pri nas, v podjetju Mediafol, ne bodo odstopile. Vse nalepke imajo namreč zelo dolgo življenjsko dobo – najmanj šest in največ dvanajst let. Vaše nalepke se boste lahko tako dodobra nagledali, preden bo čas za novo. Nalepke, ki jih izdelujemo v podjetju Mediafol, so natisnjene s postopkom visoko kakovostnega digitalnega tiska, po tisku pa so prevlečene še s plastifikacijo, kar jih še dodatno zaščiti pred neprijetnimi zunanjimi vplivi, kot so dež, sneg in sončna pripeka.

polepitev vozil

Če se ukvarjate z dejavnostjo, v kateri želite svojim strankam v svojem vozilu zagotoviti popolno, neoporečno zasebnost, vam v podjetju Mediafol prav tako priporočamo polepitev vozil. Za to storitev se mnogokrat odločijo podjetja, ki se ukvarjajo s prevozi z avtobusi, taksiji, limuzinami ali čim drugim, saj se zavedajo, da imajo njihove stranke rade zasebnost. Kakšne nalepke vam v takšnem primeru priporočamo? Morda ste se že kdaj peljali s kakšnim avtobusom ali taksijem, pri katerem je bila na steklo nalepljena nalepka z luknjicami. Te z ene strani služijo čim boljšemu zakrivanju tistega, kar je za njimi – torej ste vi iz notranjosti vozila navzven popolnoma dobro videli, kaj se dogaja zunaj, ljudje, ki so stali zunaj vozila, pa so videli le oglas, ki je bil natiskan na perforirani foliji.

Takšne avto nalepke seveda proizvajamo tudi v podjetju Mediafol. Perforirano »one way vision«, torej enostransko nalepko bomo prilepili na stekla na vašem vozilu in nihče več ne bo mogel videti, kdo se pelje v vozilu.

V podjetju Mediafol ponujamo tudi predogled storitve

Želite še preden polepimo vaše vozilo z avto nalepkami, videti, kako bo izgledal končni izdelek? Brez težav. Digitalna baza vozil, ki smo jo tekom obratovanja našega podjetja izdelali v Mediafolu, je ogromna in virtualno lahko vaše nove avto nalepke prilepimo na kateri koli avtomobil ali kateri koli drugi tip vozila. V naši bazi se namreč nahajajo tudi avtobusi, dostavna vozila, motorji, skuterji, kolesa in plovila ter celo letala in helikopterji. S čimer koli že prevažate naokrog sebe oziroma svoje stranke – v podjetju Mediafol nas ne more prav nič presenetiti.

Če si želite torej iz takšnega ali drugačnega razloga na svoje vozilo ali vozila, s katerimi opravljate določene funkcije v vašem podjetju, namestiti avto nalepke, nas pokličite in poskrbeli bomo za profesionalno storitev, ki jih ni para.  Tako boste lažje širili razpoznavnost vašega podjetja ter samih storitev, ki jih ponujate. Pohitite in nam pošljite povpraševanje za polepitev vozil vašega podjetja že danes, ter si zagotovite kakovostno polepitev po prijaznih cenah.

Za več informacij nas kontaktirajte!

Polepitev vozil
4.9 (98.21%) 56 votes