Car wrapping – ovijanje vozil v folijo

Za nekatere so jekleni konjički kot otroci ali hišni ljubljenčki – radi jih imajo, so nanje navezani in zanje skrbijo kot za živo bitje. Kot vsaka stvar ima tudi avtomobil določeno življenjsko dobo in ko ta življenjska doba preteče, je dobro premisliti o zamenjavi avtomobila. A obstajajo načini, kako življenjsko dobo vašega jeklenega konjička podaljšati. Med njimi je car wrapping, ki ga za vas izvajamo v podjetju Mediafol grafika – Izraz car wrapping pomeni, da vam vaš avtomobil ovijemo v folijo, ki ga bo zaščitila in mu dala novo življenje.

Vsi poznamo občutek, ko smo naveličani svojega starega videza in si močno zaželimo preobrazbe – morda v obliki nove pričeske, novih oblačil, novega načina ličenja. Zakaj ne bi takšne preobrazbe privoščili tudi svojemu avtomobilu? Ni lepšega kot usesti se v popolnoma nov avto in ga zapeljati na prvo vožnjo po mestu, kjer priteguje navdušene ali zavidajoče poglede mimoidočih. S pomočjo folije za vozila, s katero vam avtomobil ovijemo v podjetju Mediafol, boste lahko ta občutek podoživljali vedno znova in znova.

Za več informacij o car wrapping-u in prost termin pa nas lahko kontaktirate na 031 536 113

Oglejte si nekaj končanih projektov.

Car wrapping ali barvanje avtomobila?

Nekateri se morda ta trenutek sprašujete: Zakaj bi svoj avtomobil dal/a oviti v folijo, če pa ga dam lahko enostavno prebarvati? Povsem pravilno je, da si zastavljate takšna vprašanja, saj gre za vašega jeklenega konjička in verjamemo, da zanj želite le vse najboljše. V podjetju Mediafol imamo za vas pripravljen odgovor – mi bi pred barvanjem vedno izbrali ovijanje v folijo. Zakaj?

Ovijanje vozil v folijo ima precej prednosti pred barvanjem:

– ovijanje vozila oz. car wrapping je mnogo cenejše kot barvanje.

– ovijanje avtomobila v folijo traja manj časa kot barvanje – pri barvanju je potrebno najprej s karoserije avtomobila odstraniti star lak in avto pripraviti na barvanje, nato pa nanašati več plasti barve, med katerimi moramo seveda čakati, da se dodobra posušijo, preden lahko začnemo z nanašanjem nove plasti, s folijo pa vam avtomobil enostavno ovijemo in že je pripravljen, da ga odpeljete iz delavnice.

– folija za razliko od barve nudi dodatno zaščito karoserije.

– če vozilo pobarvamo samo na enem mestu, je barva zaradi nepravilnega odtenka ali obledelosti prvotne barve neenakomerna, zato je treba pobarvati celotno vozilo, pri ovijanju pa te težave ni.

car wrapping

Naj vam povemo, kaj vse je mogoče doseči, če se poslužimo postopka, imenovanega car wrapping:

matiranje avtomobila: nekaterim je sijoči finiš na karoseriji avtomobila všeč, spet drugi pa imajo raje mat, nesvetleče barve. Le redko je mogoče avtomobil že v tovarni dobiti v mat barvi, zato folija za ovijanje vozil za uresničevanje te želje pride zelo prav.

sprememba barve avtomobila: včasih si, tako kot to velja za stene v našem domu, pač zaželimo, da bi bil naš avtomobil drugačne barve. S pomočjo folije lahko svojemu jeklenemu konjičku naklonimo čisto novo barvo – izbiramo pa lahko med mnogimi različnimi barvami in odtenki.

poživitev starega avtomobila: barva na avtomobilu sčasoma obledi in ni več tako živa, kot je bila, ko ste avtomobil pripeljali iz salona – morda pa ste kupili rabljen avto z obledelo barvo in bi radi, da izgleda kot nov. Car wrapping starega, dotrajanega konjička prelevi v ponovno lepega in sijočega.

zaščito karoserije avtomobila: včasih si želimo avtomobil pred zunanjimi vplivi enostavno zaščititi z dodatno plastjo ovoja – folija je idealna za ta namen, saj avtomobilu ne zagotavlja le zaščite, temveč z njo avto dobi tudi dodatno estetsko vrednost.

okrasitev avtomobila: odvisno od okusa imajo nekateri radi, da je avtomobil po vsej svoji površini enake barve, brez dodatnih okraskov, spet drugi pa si želijo, da bi bila njihova streha, vrata ali kateri koli drug del avtomobila drugačne barve in bi s tem izstopala. S folijo vam lahko, seveda, prekrijemo tudi posamezne dele avtomobilla.

Naše izkušnje na področju ovijanja vozil v folijo so pestre – okrasili, polepšali in zaščitili smo že mnogo avtomobilov. Car wrapping, ki ga izvedemo v podjetju Mediafol, je vedno narejen profesionalno, delo opravimo v najkrajšem času, kot je to mogoče, da zaradi tega ne trpi kvaliteta ovijanja, cena pa je glede na vložen čas in trud zelo ugodna.

Ovijanje vozil v folijo je hiter, enostaven in cenovno ugoden način, da svojemu prevoznemu sredstvu date novo življenje, novo barvo, prekrijete poškodbe ali pa ga na lep način zaščitite pred zunanjimi vplivi. Za vašega jeklenega konjička bomo v podjetju Mediafol poskrbeli, kot si zasluži. Pokličite nas in še danes polepšajte svoj avtomobil.

Za več informacij nas kontaktirajte!

Car wrapping – ovijanje vozil v folijo
5 (100%) 7 votes