Poskrbite za estetsko spremembo ali dodatno zaščito

Za nekatere so jekleni konjički kot otroci ali hišni ljubljenčki – radi jih imajo, so nanje navezani in zanje dobro skrbijo. Včasih pa se zgodi, da se svojega vozila tudi naveličajo.

Vendar obstaja odlična rešitev kako vozilu vdahniti novo podobo in sicer s storitvijo imenovano car wrapping, ki jo za vas izvajamo v podjetju Mediafol grafika. Izraz car wrapping pomeni, da vam vaš avtomobil ovijemo v folijo, ki ga bo dodatno zaščitila in kar je še bolj pomembno, vozilu dala popolnoma novo podobo.

ovijanje vozil v folijo

IZPOSTAVLJENI PROJEKTI

Eden od naših car wrapping projektov na katerega smo še posebej ponosni je, da smo oblekli vozilo Porche 911 Turbo S, našega vsem dobro poznanega košarkaša Luke Dončića. Torej vozilo je bilo v začetku v rdeči barvi, naša ekipa pa ga je na željo stranke v celoti oblekla v zeleno barvo z dodatnim elementom na sprednji havbi vozila.

Nekaj fotografij končnega izdelka pa lahko pogledate v spodnji galeriji.

Kako poteka postopek premium car wrapping-a?

Najprej skupaj določimo barvo folije iz barvne karte Oracal, ki bo vam najbolj všeč in bo vozilu najbolj pristajala ter se dogovorimo za termin polepitve.

Postopek izvedbe polepitve:
  1. korak: detaljno čiščenje in dekontaminacija barve.
  2. korak: demontaža delov z vozila in čiščenje vsakega posebej z zadnje strani
  3. korak: oblačenje vsakega kosa posebej, z upoštevanjem še tako majhnih detajlov kosa
  4. korak: sestavljanje vozila
  5. korak: temperiranje folije in natančni pregled celotnega vozila
  6. korak: premaz celotnega vozila z negovalnim preparatom
  7. korak: prevzem vozila
POMEMBNO: Postopek traja cca. 10 dni oz. po dogovoru. Zaradi velikega povpraševanja je nujno potrebno predhodno naročanje cca. 2 meseca pred željeno izvedbo storitve.

Se zanimate za popestritev izgleda vašega vozila? Pošljite nam povpraševanje ali nas pokličite 030 611 611.

Oglejte si naš promocijski video posnetek premium car wrapping storitve

Vsi poznamo občutek, ko smo naveličani svojega starega videza in si močno zaželimo preobrazbe – morda v obliki nove pričeske, novih oblačil, novega načina ličenja. Zakaj ne bi takšne preobrazbe privoščili tudi svojemu avtomobilu? Ni lepšega kot usesti se v popolnoma nov avto in ga zapeljati na prvo vožnjo po mestu, kjer priteguje navdušene ali zavidajoče poglede mimoidočih. S pomočjo folije za vozila, s katero vam avtomobil ovijemo v podjetju Mediafol, boste lahko ta občutek podoživljali vedno znova in znova.

Car wrapping ali barvanje avtomobila?

Nekateri se morda ta trenutek sprašujete: Zakaj bi svoj avtomobil dal/a oviti v folijo, če pa ga dam lahko enostavno prebarvati? Povsem pravilno je, da si zastavljate takšna vprašanja, saj gre za vašega jeklenega konjička in verjamemo, da zanj želite le vse najboljše. V podjetju Mediafol imamo za vas pripravljen odgovor – mi bi pred barvanjem vedno izbrali ovijanje v folijo. Zakaj? Ker ima Car wrapping številne prednosti:

car wrapping
Car wrapping vozila Porsche v belo barvo

Car wrapping vam lahko omogoči sledeče spemembe na vozilu

– matiranje avtomobila: nekaterim je sijoči finiš na karoseriji avtomobila všeč, spet drugi pa imajo raje mat, nesvetleče barve. Le redko je mogoče avtomobil že v tovarni dobiti v mat barvi, zato folija za ovijanje vozil za uresničevanje te želje pride zelo prav.

– sprememba barve avtomobila: včasih si, tako kot to velja za stene v našem domu, pač zaželimo, da bi bil naš avtomobil drugačne barve. S pomočjo folije lahko svojemu jeklenemu konjičku naklonimo čisto novo barvo – izbiramo pa lahko med mnogimi različnimi barvami in odtenki.

– poživitev starega avtomobila: barva na avtomobilu sčasoma obledi in ni več tako živa, kot je bila, ko ste avtomobil pripeljali iz salona – morda pa ste kupili rabljen avto z obledelo barvo in bi radi, da izgleda kot nov. Car wrapping starega, dotrajanega konjička prelevi v ponovno lepega in sijočega.

– zaščito karoserije avtomobila: včasih si želimo avtomobil pred zunanjimi vplivi enostavno zaščititi z dodatno plastjo ovoja – folija je idealna za ta namen, saj avtomobilu ne zagotavlja le zaščite, temveč z njo avto dobi tudi dodatno estetsko vrednost.

– okrasitev avtomobila: odvisno od okusa imajo nekateri radi, da je avtomobil po vsej svoji površini enake barve, brez dodatnih okraskov, spet drugi pa si želijo, da bi bila njihova streha, vrata ali kateri koli drug del avtomobila drugačne barve in bi s tem izstopala. S folijo vam lahko, seveda, prekrijemo tudi posamezne dele avtomobilla.

Naše izkušnje na področju ovijanja vozil v folijo so pestre – okrasili, polepšali in zaščitili smo že mnogo avtomobilov. Car wrapping, ki ga izvedemo v podjetju Mediafol, je vedno narejen profesionalno, delo opravimo v najkrajšem času, kot je to mogoče, da zaradi tega ne trpi kvaliteta ovijanja, cena pa je glede na vložen čas in trud zelo ugodna.

Ovijanje vozil v folijo je hiter, enostaven in cenovno ugoden način, da svojemu prevoznemu sredstvu omogočite novo življenje, novo barvo, prekrijete manjše poškodbe ali pa ga na lep način zaščitite pred zunanjimi vplivi. Za vašega jeklenega konjička bomo v podjetju Mediafol poskrbeli, kot si zasluži. Pokličite nas in še danes polepšajte svoj avtomobil.

Za več informacij o sami storitvi pa nas kontaktirajte!

Oglejte si nekaj referenc vozil po opravljeni storitvi

Ostala pogosta vprašanja

Zakaj se odločiti za carwrapping storitev?

Če želite vašemu vozilu izboljšati estetski izgled, ga dodatno zaščititi pred praskami in drugimi manjšimi poškodbami ali si želite obleči vozilo v barve vašega podjetja ter tako poskrbeti za oglaševanje je ta storitev prava izbira za vas.

Kako hitro lahko moje vozilo oblečete v folijo?

Odvisno od velikosti vozila in zahtevnosti njegovih linij lahko poskrbimo, da bo vaše vozilo najkasneje v roku 10 dni pripravljeno na prevzem skupaj z vso potrebno dokumentacijo.

Kakšna je cena car wrappinga?

Sama cena storitve je odvisna od vrste vozila in izbrane folije. Premium folije s posebnimi efekti so dražje, običajne barvne folije pa nekoliko cenejše. Velja omeniti, da v našem podjetju uporabljamo le folije preverjenih blagovnih znamk, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo. Le tako lahko namreč ponudimo garancijo na naše delo. Zaradi tega pa je morda tudi cena malenkost višja kot pri drugih ponudnikih.

Naše storitve

 

Spremljajte nas na Facebooku

Pošljite povpraševanje

Sporočite vrsto vozila ter barvo folije, ki bi si jo želeli namestiti na vozilo.

Pripeljite vaše vozilo

Vozilo dostavite na lokacijo naše delavnice, da ga bomo lahko ustrezno očistili.

Ureditev car wrappinga

V dogovorjenem roku bomo uredili celotno storitev ter pripravili potrebno dokumentacijo.