Oblikovanje celostne grafične podobe

CGP ali celostna grafična podoba je glavni element, ki lahko privabi stranko. Celostna grafična podoba je ključ prepoznavnosti vsakega podjetja.  Grafično oblikovanje se ukvarja z elementi celostne grafične podobe kot so barva in oblika logotipa, vizitke, oblika žiga, oblika dopisne dokumentacije, katalogov, reklamnih oglasov, brošur, vabil, letakov, flayerjev, oblikovanje napisov in simbolov na vozilih, reklamne table, zastave, drobni promocijski materiali, elektronski podpis in podobno. Celostna grafična podoba gradi podjetje in oblikuje korporativne identitete podjetja, s čimer se izraža strategija, vizija in poslanstvo podjetja. Zato prav vsako podjetje potrebuje grafično oblikovanje, da lažje predstavi svojo dejavnost na trgu. Grafično oblikovanje mora biti izvedeno na podlagi dogovora s stranko. V podjetju Mediafol se trudimo urediti končni izdelek po željah naročnika saj tako pridobimo njegovo zaupanje ter sodelovanje tudi v bodočnosti.

grafično oblikovanje
Grafično oblikovanje za polepitev kombija Artlas

Podoba podjetja, ki je dodelana lahko prinese vašim izdelkom in storitvam dodano vrednost. Poleg tega pa prinese tudi prepoznavnost in konkurenčno prednost. Prihranite si čas ter nepotrebne stroške ter se rešite slabih grafičnih improvizacij, ki delajo podjetju dolgoročno škodo z grafičnim oblikovanjem pri podjetju Mediafol. Z nami boste garantirano zelo zadovoljni.

Grafično oblikovanje je torej osnovna in prva faza vsakega projekta. Ko se boste  odločili, da nam zaupate svoj projekt, bomo skozi pogovor ugotovili kakšne so vaše želje in s tem prišli do zagotovila, da bo končni izdelek kakovosten in primeren za vaše podjetje.

Se zanimate za grafično oblikovanje? Pošljite nam povpraševanje.

Oglejte si nekaj naših referenc 

Naše storitve

 

Spremljajte nas na Facebooku