Dekorativne stenske nalepke za popestritev vašega doma ali poslovnega prostora

V podjetju Mediafol bomo poskrbeli, da bodo vaše stene ali druge gladke površine lepše kot kadarkoli prej. Stranke so z našimi storitvami vedno izredno zadovoljne, saj v vsakem primeru, brez izjem, poskrbimo za profesionalno in hitro storitev.

Izdelava dekorativne nalepke – kako poteka?

V vseh korakih proizvodnje ste najpomembnejši prav vi – naša stranka. Na vas se obračamo s predlogi in možnostmi, vi pa nam sporočite svoje želje in zamisli, ki jih upoštevamo najbolje, kar lahko. Pred izdelavo nalepke je najbolje, da nam pošljete fotografijo mesta kamor bi želeli nalepko namestiti, da lahko ocenimo kaj pravzaprav potrebujete. Vaše zamisli glede tega, kakšno nalepko si želite, so dobrodošle, pa tudi, če jih nimate, to ne predstavlja prav nobenega problema. Vzeli se bomo čas, se pogovorili z vami in skupaj prišli do idealne rešitve in ideje za dekoracijo.

dekorativne stenske nalepke

Preden bomo začeli z izdelavo vaše nove dekorativne nalepke , bomo potrebovali poleg fotografije prostora še dimenzije v katerih je potrebno pripraviti nalepko. Ko bomo izdelali prvotno grafično zasnovo, jo bomo umestili na fotografijo, da si boste lahko natančno predstavljali končni izdelek in nam povedali, ali ste z njim zadovoljni ali ne – če ne boste zadovoljni, bomo postopek ponovili, seveda z upoštevanjem vaših pripomb. Ko boste povsem prepričani, da je naša zasnova tudi tisto, kar resnično želite imeti v svojem prostoru bomo nalepko natisnili ter potem opravili tudi namestitev na izbrano površino.

Se zanimate za dekorativno polepitev vašega doma ali poslovnega prostora? Pošljite nam povpraševanje!

Za kaj se uporabljajo dekorativne nalepke?

Dekorativne nalepke so poceni in hitra rešitev za vsakogar, ki želi kakršno koli gladko površino v svojem domu ali na avtomobilu prenoviti, na njej prekriti poškodbe ali jo zaščititi pred nadaljnjimi poškodbami. Z nalepkami lahko:

– prekrijete packe na steni: včasih se zgodi, da olje ob cvrtju poškropi steno ali da ponesreči polijete svojo najljubšo pijačo, ki je nekaj konča tudi na steni, in tu pridejo prav dekorativne stenske nalepke. Če bi packo prebarvali, bi na steni vseeno ostal madež, saj se nova barva, čeprav zamešana v povsem istem odtenku, ne bi ujemala z nekaj mesecev ali let staro barvo. S stensko nalepko lahko brez težav prekrijete zgolj košček stene.

– prekrivanje poškodb na steni ali vratih: divja otroška igra, hišni ljubljenčki, ki radi praskajo ali preproste nezgode lahko na površinah v vašem stanovanju pustijo prenekatero poškodbo. S stensko nalepko lahko škodo prekrijete, kot da se nikoli ni zgodila. Nikomur ni treba povedati, da z nalepko pravzaprav prekrivate poškodbe, recite, da ste želeli preprosto okrasiti steno ali vrata!

– prekrivanje razpok na steklu: v prostoru, kjer je veliko steklenih površin, še toliko lažje pride do tega, da v kateri od teh površin nastane razpoka. Prekrijete jo lahko s pomočjo dekorativne stenske nalepke.

– krašenje sten s fototapeto: tudi, če vaše stene sicer niso poškodovane, a ste se enostavno naveličali njihove monotonosti, vam lahko pomagajo dekorativne stenske nalepke.

– ujemanje različnih kosov pohištva: morda ste svoje stanovanje opremili z rabljenimi kosi pohištva, a bi še vseeno radi, da je videti, kot da vsi kosi pripadajo istemu setu. Rešitev je preprosta – dekorativne nalepke.

– namestitev v poslovne prostore: kot poslovna oseba verjetno dobro veste, da je pametno vsak prost košček površine nameniti oglaševanju. To lahko storite s stenskimi nalepkami, ali pa z njimi sporočite, s čim se ukvarjate – v kavarno se zelo lepo poda nalepka v obliki ogromne skodelice za kavo ali napisi, povezanimi z njo.

– vnašanje čarobnosti v otroško spalnico ali igralnico: če je vaš otrok ljubitelj določene knjige, risanke ali igre in si želi, da bi bila njegova spalnica ali igralnica vsaj malo podobna svetu, o katerem bere, ki ga gleda ali v katerem igra, so dekorativne stenske nalepke gotovo prava rešitev, če ne želite temeljito prenoviti celega prostora.

– ločevanje v otroških sobah: otroci, ki spijo skupaj v eni sobi, pogosto izražajo večjo željo po individualnosti. To jim lahko omogočite s pomočjo dekorativne nalepke za steno. Nad polovico sobe, v kateri spi sestrica, naj kraljuje nalepka po njeni izbiri, nalepko za drugo polovico pa naj si izbere njen brat.

– vzdrževanje zasebnosti: velika, steklena okna in vrata resda naredijo dom čudovito svetel, vendar ravno tako predstavljajo šibko točko za vdor v vašo zasebnost. Rešile vas bodo ravno nalepke. Perforirana nalepka bo poskrbela, da boste vi iz prostora ali iz avtomobila lahko videli druge, oni pa vas ne bodo morali videti. Peskane nalepke so primerne za namestitev na okna ali vrata wc-jev, tuškabin, kopalnic pa tudi steklenih vhodnih vrat, saj bo skoznje še vseeno prehajala svetloba, vendar bodo vas in vašo intimo zaščitile pred radovednimi očmi morebitnih mimoidočih.

– prekrivanje poškodb, krašenje avtomobila: nalepke nikakor niso namenjene le dekoriranju, obnavljanju in zaščiti sten. Kot že rečeno, jih lahko prilepite na katerokoli gladko površino, celo na avtomobil. Tudi tu lahko služijo prekrivanju poškodb, zaščiti barve ali preprosti popestritvi.

Dekorativne stenske nalepke in fototapete so odličen način, da v svoje stanovanje vnesete nekaj novega, kaj skrijete ali kaj izpostavite, brez da bi za to zapravljali ogromne količine denarja. Pokličite nas v podjetje Mediafol in poskrbeli bomo, da bo vaš dom ali avtomobil ponovno čudovit.

Za več informacij nas kontaktirajte!

Naše storitve

 

Spremljajte nas na Facebooku