Vsako podjetje za večjo razpoznavnost potrebuje dobro oglaševanje. Nekatere vrste oglaševanja so ugodnejše kot druge. Reklamne nalepke vam z enkratnim začetnim vložkom zagotovijo oglaševanje za več let.

Z reklamnimi nalepkami lahko uredite promocijske polepitve za:

Glede na učinkovitost so reklamne nalepke stroškovno ugoden način oglaševanja podjetja, saj je reklame možno pozicionirati na različne lokacije. V primeru, da imate reklamno nalepko na vašem vozilu bo vaša storitev oglaševana povsod kjer se boste nahajali z vašim vozilom.

Nalepke, ki so bodisi prilepljene na vozilu ali reklamni tabli bodo kupce opozarjale na vašo prisotnost, da se bodo v primeru, da bodo vaše storitve potrebovali hitro spomnili na vas in vas seveda lahko kontaktirali za izvedbo projekta.

reklamne nalepke

Se zanimate za izdelavo in tisk reklamnih nalepk? Pošljite nam povpraševanje ali nas pokličite!

Reklamne nalepke za vozila

V podjetju Mediafol imamo bazo vseh osebnih in dostavnih vozil, tako da vam lahko natančno izrišemo končni izgled vašega vozila po polepitvi. 

Folije, katere uporabljamo za reklamne nalepke, imajo življenjsko dobo 4-12 let. Tiskamo jih z digitalnim tiskom, s plastifikacijo pa jih dodatno zaščitimo proti praskam in bledenju. Tako so lahko vaše nalepke dolgo obstojne v vseh vremenskih pogojih. 

Nalepke za avto vam bodo omogočile, da boste izstopali ter tako naredili dober vtis na potencialno stranko. Ljudje so namreč naveličani vsakodnevnega oglaševanja kot ga poznamo. Poskrbite, da boste izstopali in zagotavljamo vam, da se bo to poznalo tudi pri številu strank, ki vas bodo obiskale.

Če torej potrebujete reklamne nalepke za vaše vozilo ali reklamni transparent nas kontaktirajte ter si zagotovite hitro in kakovostno izdelavo. Poskrbite, da si vas bodo ljudje zapomnili s pomočjo podjetja Mediafol.

Druge nalepke

Poleg nalepk za vozila vam lahko pripravimo in natisnemo ter uredimo montažo tudi za nalepke na vratih trgovin in izložb, manjših in večjih promocijskih stojnic, obvestilnih tabel in še bi lahko naštevali. V kolikor bi želeli polepitev nas kontaktirajte in skupaj se bomo dogovorili, za izvedbo projekta.

Naše storitve

 

Spremljajte nas na Facebooku