V današnjem času je prepoznavnost podjetja še kako pomembna. Obkroža vas konkurenca, zaradi katere ste primorani podjetje še bolj oglaševati in ga narediti dostopnejšega širši javnosti. V podjetju Mediafol Grafika vam nudimo:

Za več informacij nas kontaktirajte ali pa nam pošljite povpraševanje za želeno storitev!

10+ let izkušenj

Sledimo načelu doseganja vrhunske kakovosti izdelkov v dogovorjenih rokih.
 
Uporabljamo 3M, Hexis in Oracal folije, ki so vrhunske kvalitete in z večletno garancijo. Ne bojte se izstopati in biti prepoznavni. Vtisnite pečat svoje individualnosti na vozilu,
poslovnem objektu ali domu.
Pomagali vam bomo, da boste na tiskovinah, vozilih in z okoljem kjer delujete izražali svojo celostno podobo.

Z VAMI ŽE OD LETA 2012

Naše podjetje je na svojo poslovno pot stopilo v letu 2012. Od dneva ustanovitve naprej se trudimo našim strankam ponuditi le najboljše materiale in kvalitetno storitev.

Ponujamo vam visokokakovostne folije za temnenje stekel, ter grafično oblikovanje in tisk različnih izdelkov po vaših željah.

IZDELKI VRHUNSKE KVALITETE

Pri našem delu uporabljamo samo preverjene materiale vrhunske kvalitete, ki omogočajo kvalitetno izvedbo storitve.

Naša vizija tudi v prihodnje je ohranjati kvaliteto ter jo še dodatno izboljševati, da lahko strankam ponudimo res le najboljše.

Kaj je o našem delu menijo stranke

Zaželel sem se temnenje zadnjih stekel in od prvega trenutka kontakta s podjetjem Mediafol sem vedel, da za zatemnitev stekel sodelujem s podjetjem, ki ve kaj dela. Vse opravijo zelo hitro, v manj kot uri in pol je bilo vozilo popolnoma zatemljeno. Kljub hitrosti pa so izjemno natančni.

Enej Kočevar

Od prvega telefonskega klica do ogleda koncnega izdelka-brez pripomb.lepo razloženo(ko še sam ne veš kaj hočeš),lepo narejeno(temnitev stekel) in spet dobri nasveti za nego in čim daljšo življensko dobo.

Bill Abong

Odlična odzivnost, hitre in kvalitetne rešitve. Zelo priporočamo!

Gamplast, Gašper M.

Podjetju MEDIAFOL sem zaupal zatemnitev avtomobilskih stekel. Zelo sem zadovoljen s celotno uslugo. Res imajo odlično razmerje med kvaliteto in ceno,

Boris Špehar

Zdaj smo bolj prepoznavni na poti. 🚙 Hvala Mediafol grafiki za super nalepke. Hitri in učinkoviti ste 👍

Amonova.si

Super zadovoljna s hitrim odzivom in vrhunsko kvaliteto. Zatemnili smo stekla na avtu zaradi novega družinskega člana. V avtu ni več tako vroče in sonček ne sije moji hčerkici v učke.

Janja Horvat

Odzivnost in kvaliteta je vrlina, ki jo Mediafol defenitivno ima. Imel sem kar nekaj posla z Mediafolom, od temnenja stekel do izdelav nalepk, tako za extremne pogoje do home use... in vse je bilo narejeno TOP!!

Rok Miklavčič

Zelo profesionalno, hitro in zanesljivo. Priporočam!

Dominik Lavrih